Boller i airfryer | Opskrift på lækre hjemmelavede boller
Har du nogensinde ønsket at lave de perfekte, hjemmebagte boller, men har du ikke tid eller lyst til at tænde for ovnen? Så er du kommet til det rette sted! Vi præsenterer en simpel og lækker opskrift på luftige boller, der tilberedes i airfryeren – et køkkenredskab, der revolutionerer måden, vi bager på.
Med en skøn kombination af ingredienser og en minimal hævetid får du hurtigt lækre og gyldne boller, der vil imponere både familie og venner. Uanset om de skal bruges til morgenmad, en picnic eller som en snack, er disse boller både velsmagende og nemme at lave.
Boller i airfryer
Sådan laver du nemt hjemmelavede boller i airfryer
Antal: 1
Kalorier: 246kcal
Equipment
- Cosori Dual Blaze Airfryer
Ingredienser
- 500 gram hvedemel
- 25 gram gær
- 3 dl lunken vand
- 1 tsk salt
- 1 spsk sukker
- 2 spsk olie
- 1 æg til pensling valgfrit
Sådan gør du
- Hvis du bruger frisk gær, opløs den i det lunkne vand i en stor skål. Hvis du bruger tørgær, kan du blande det direkte med melet
- Tilsæt sukker, salt og halvdelen af melet til skålen med gærblandingen. Rør det godt sammen
- Hæld olien i dejen og rør rund
- Tilsæt resten af melet lidt ad gangen, mens du ælter dejen. Fortsæt med at ælte, indtil dejen er glat og smidig. Dette tager ca. 5-10 minutter
- Dæk skålen med et rent viskestykke, og lad dejen hæve et lunt sted i ca. 1 time, eller indtil den er fordoblet i størrelse
- Når dejen er hævet, slå den ned og del den i 10-12 lige store stykker. Form hvert stykke til en bolle
- Forvarm din airfryer til 180°C
- Hvis du ønsker en gylden overflade, kan du pensle bollerne med et sammenpisket æg
- Læg bollerne i airfryerens kurv. Sørg for, at der er lidt plads mellem dem, så de kan hæve yderligere under bagningen. Bag bollerne i ca. 10-12 minutter, eller indtil de er gyldne og gennembagte
- Tag bollerne ud af airfryeren og lad dem køle af på en bagerist