Knasende lækker kyllingebryst lavet i airfryer

Kyllingebryst i airfryer | Knasende lækker kylling

Mør og saftig airfryer kyllingebryster er gylden sprød udenpå og saftig og velsmagende indeni. Det er sprængfyldt med smag, velegner sig som hovedperson i mange retter og så er det legende let at lave i din airfryer.

Vores kære airfryer har, for mange, ændret den måde vi laver mad på. Det er hurtigt og nemt, og alt hvad der kommer ud af den smager fantastisk – især når du bruger vores lækre opskrift på kyllingebryst i airfryer

At tage sin airfryer i brug, når der skal laves kyllingebryst, er ikke kun en let måde at tilberede kyllingebryst på. Det er også sundt at tilberede sin mad i en airfryer – noget som er gældende for nærmest enhver ret. Kyllingebryst i airfryer er meget lig kyllingebryst i ovnen, bortset fra, at du her ikke er nødsaget til at opvarme ovnen for for kun at tilberede et par kyllingebryst. Med kyllingebryst i airfryer er det både hurtigt, nemt og let at rengøre igen.

Vores opskrift på kyllingebryst i airfryer

Som du måske kender, kan kyllingebryst nogen gange være lidt besværlige at gøre saftige og møre. Men med en airfryer er du fri for disse besværligheder. Du skal, helt enkelt, blot lægge dit kyllingebryst i airfryeren og tage dens temperatur undervejs, for at sikre dig at den er færdig. Det er så enkelt.

Så hvis du vil lære hvordan du laver de bedste kyllingebryst i airfryer, har vi opskriften til dig. Med vores opskrift er du sikret en lækker, saftig og mør kyllingebryst hver gang. Kyllingebryst er noget både du, din familie, dine venner og børn vil elske.

Du skal selvfølgelig altid huske at krydre din kyllingebryst godt og tilsætte olie. Du kan her bruge nærmest hvilke krydderier du har lyst til, da kyckling i airfryer er en meget alsidig opskrift. Eventuelt placer kyllingebryst i en skål, tilføj dine krydderier og miks det godt sammen, inden du lægger kødet i din airfryer.

Hvor meget vejer et kyllingebryst?

Som ved meget andet mad, kan det være besværligt helt at specificere hvor meget det vejer, da nogle stykker er større eller mindre end andre. Men hvis du har stillet dig selv dette spørgsmål, kan vi være behjælpelige.

Et almindeligt stykke kyllingebryst fra supermarkedet vejer i gennemsnit 140 gram og indeholder 179 kalorier. Dette er selvfølgelig blot en tommelfingerregel, da nogle stykker kyllingebryst kan veje mere eller mindre end andre stykker.

I disse 140 gram og 179 kalorier er der desuden også 27 gram protein, 8 gram fedt og 0 gram kulhydrater. Kyllingebryst i airfryer er derfor ikke bare en lækker spise, det er også sundt.

Hvor længe skal kyllingebryst koge?

Du har måske før stillet dig selv spørgsmålet på hvor længe kyllingebryst skal koge. Men kogning af kyllingebryst er ikke altid den bedste tilberedning af kyllingebryst. Vi er naturligvis partiske her på airfryermad.dk, da vi mener at den bedste kyllingebryst, fås ved tilberedelse i airfryer.

Men hvis du alligevel ønsker at koge dit kyllingebryst på almindeligvis, skal kyllingebryst koge i cirka 15 minutter i en gryde med vand i. Ikke just den mest spændende form for tilberedning. Kyllingebryst kan godt blive lidt kedeligt når man koger det. Derfor er kyllingebryst i airfryer altid det bedste valg.

Knasende lækker kyllingebryst lavet i airfryer
Udskriv
5 fra 1 stemme

Kyllingebryst i airfryer

Opskrift på velsmagende og velkrydrede kyllingebryst lavet udelukket i airfryer
Forb. tid5 minutter
Tilb. tid18 minutter
Køkken: Verden
Keyword: Airfryer kyllingebryst, Kylling i airfryer, Kyllingebryst, Lækker kylingebryst i airfryer
Antal: 2 personer
Kalorier: 165kcal

Ingredienser

 • 2 stks Kyllingebryst
 • 1 spsk Olivenolie
 • 1 spsk Italiensk krydderi
 • 1 spsk Hvidløgspulver
 • 1 spsk Paprika
 • 1 spsk Salt
 • 1 spsk Peber

Sådan gør du

 • Placer kyllingebryst i en skål og tilsæt krydderier og olivenolie. Miks det hele godt rundt, så krydderierne får sat sig fast
 • Læg dine kyllingebryst i din airfryer på 180 grader. De skal have, i alt, 18 minutter
 • Efter 9 minutter tager du din airfryer kurv ud og vender dine kyllingebryst
 • Lad dine kyllingbryst blive i airfryer i yderligere 9 minutter indtil de er færdige
 • Tag dine kyllingebryst ud af airfryer og server

1 kommentar til “Kyllingebryst i airfryer | Knasende lækker kylling”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering